## Applied Neuroscience Association Partnering with Clean Learning

## Open Space Unconference – 23 March 2023 09:30 – 16:00

Activity	Start	End	Period	ANA Topic Lead(s)	Title	Clean Learning Facilitator(s)	
Opening Note	09:30	10:00	30 mins	Dr Caitlin Walker	About the Open Space Unconference experience and what to expect	Morning Facilitators arriving for	
				Naomi Glover Treesje Verlinden	Unconference theme: through the lens of neuroscience (brief intro to the topics)	09:00	
					Time to choose a space		
Spaces 1 and 2 run in parallel Spaces 3 and 4 run in parallel		1200	OPEN SPACES Each space has a Topic Lead and a Facilitator Duration 45-minutes allowing a 15-minute screen break and moving between spaces				
Open Space 1	10:00	10:45	45 mins	Naomi Glover	<b>Topic:</b> How can Neuroscience help with solving real-world challenges?	Chandima Dutton	
Open Space 2	10:00	10:45	45 mins	Dr Caitlin Walker	<b>Topic:</b> How can Clean Language and Neuropsychology support one another?	Jacqueline Ann Surin and Doris Sew Hoy	
Open Space 3	11:00	11:45	45 mins	Treesje Verlinden	<b>Topic:</b> Neuronutrition - how might this change society?	Caitlin Walker	
Open Space 4	11:00	11:45	45 mins	Aneta H-Moller and Dominika Bedran	<b>Topic:</b> How can we frame early prevention of neurodegenerative diseases (Alzheimer's & Parkinson's Diseases)	Chandima Dutton	
Lunch Break	1200	1300	60 mins Brain-break and Networking				

## UNCONFERENCE PROGRAMME

Session	Start	End	Period	ANA Topic Lead(s)	Title	Clean Learning Facilitator(s)		
Second half of the programme start	13:00	13:30	30 mins	Verlinden	Introduction to the Open Space concept and topics for those arriving and returning for the afternoon	Afternoon Facilitators Please arrive		
					with time to choose a space	for 13:00		
Spaces 5 and 6 run in parallel Spaces 7 and 8 run in parallel		15:30	OPEN SPACES Each space has a Topic Lead and a Facilitator Duration 45-minutes allowing a 15-minute screen break and moving between spaces					
Open Space 5	13:30	14:15	45 mins	Seiara Imanova and Aneta H- Moller	<b>Topic:</b> What are your hopes for Psychedelic-assisted Therapy considering depression, anxiety and addiction?	Aries Yeo and Doris Sew Hoy		
Open Space 6	13:30	14:15	45 mins	Vanessa Maugey and Naomi Glover	<b>Topic:</b> How do we build Neurodiverse workplaces and classrooms?	Alyona Silvestrova		
Open Space 7	14:30	15:15	45 mins	Heema Shah	<b>Topic:</b> How can the biopsychosocial model of wellness and illness be connected with neuroscience?	Aries Yeo and Doris Sew Hoy		
Open Space 8	14:30	15:15	45 mins	Nancy Kirk and Soraya Shaw	<b>Topic:</b> Neuroscience in coaching – how is it transforming organisations?	Alyona Silvestrova		
Closing Note	15:30	16:00	30 mins Attendee Feedback – Learnings, Key Takeaways, Next Steps Thank you from ANA!					